煽り烏賊の焼き霜仕立てと近海の幸のセヴィーチェ 紫蘇とライムの香り 完熟マンゴーとアボカド 二種のベルペッパーとクリスピーライスペーパー
Seafood Ceviche with Shiso and Lime Dressing Mango, Avocado, Bell Pepper with Ikura and Cavier
江戸前アナゴのフリッターと南瓜のフリッター ポルト酒風味を添えた秋のキノコと宮城産有機米 " 夢むすび " のリゾット
Conger Eel and pumpkin Fritter with port Wine Sauce Forest Mushroom Yumemusubi Risotto
瀬戸内産紅葉鯛と帆立貝のムース 鳴門若布の湯葉包み蒸し 貝と岩海苔の軽いバターソース カプチーノ仕立て
Stea,ed Sea Bream, Scallop Mousse and Seaweed in Yuba bean Curd Clam and Iwanori laver Butter Sauce with Clam Cappuccino
高知県産柚子のソルベ ミントのジュレ仕立て
Frozen Yuzu with Mint Jullet
京都産鴨胸肉のローストと腿肉の煮込み牛蒡とマデラワインソース 越の丸茄子ブレゼ 紅あずまのマッシュとガーデングリーン
Roasted Kyoto Duck Breast and Braised Leg in Red Wine Burdock and Madeira Wine Sauce Eggplant, mashed Sweet Potatoes and Garden Greens
スタイリッシュなモンブランとピスタチオナッツアイスクリーム 季節の果実とヘーゼルナッツテュイル
Original Mont Blanc with Pistachio Nut Ice Cream and Seasonal Fruits